Jw.org-szauruszok, avagy Jehova és a vegetáriánus Jurassic Park!
2016. szeptember 24. írta: a századik juh

Jw.org-szauruszok, avagy Jehova és a vegetáriánus Jurassic Park!

dinok_olvasnak.jpg

 

Személy szerint rendkívül hálás vagyok, hogy nem kell veszélyes állatok között élnem, és pláne, hogy dinoszauruszokkal nem kell találkoznom!

Gondolom, nem csak én nem szeretnék Jurassic Parkban élni.

Kivéve ha a dinoszauruszok vegetáriánusok lennének...

Nos, Jehova tanúi szerint a dínók vegetáriánusok voltak!

Cáfoljatok meg, de Jehova tanúi hivatalos tanítása szerint (1990 február 8.-ai Ébredjetek!) a dinoszauruszok az özönvízig az emberekkel éltek, és mint minden ember és állat az özönvíz előtt, a tyranosaurus rex is növényeket evett!

"„A dinoszauruszok füvet ettek”

„Nagy meglepetésként érte a tudósokat” a felfedezés, hogy „a dinoszauruszok füvet ettek” — jelenti az Associated Press egyik beszámolója. A felfedezés akkor látott napvilágot, amikor elemezték az Indiában feltárt, fosszilizálódott szauropódaürüléket. És mi okozta a meglepetést? Eddig azt hitték, hogy „a fűfélék csak sokkal a dinoszauruszok kihalása után jelentek meg a földön” — fejtegeti a beszámoló. Ezenkívül azt is hitték, hogy a szauropódáknak „nem volt olyan speciális fogazatuk, mellyel szétrághatták volna az érdes fűszálakat”. Caroline Strömberg ősnövénytan-kutató, a kutatást végző csoport vezetője ezt mondja: „A legtöbben soha nem gondoltuk volna, hogy füvet ettek.”"

 

trex.jpg

Ez az állat tehát Jehova tanúi H.&É. vezetőtestülete szerint azért kapott a Teremtőtől szándékosan!!! (ne feledjük, nincs evolúció! Minden a maga neme szerint van teremtve!) ilyen fogazatot, hogy a kemény karbon-kori növényeket is át tudják harapni! Illetve hogy gyorsan tudjanak haladni a legeléssel, mert rengeteget kell ám ennie egy ilyen nagy báránynak! 

Mindezt megvizsgálhatjátok magatok is, ha az éleslátás könyv keresőjébe beütitek a dinoszaurusz vagy a foszília szavakat. Ne lepődjetek meg,egy csomó hivatkozás csak dísznek van ott, nem nyitnak meg semmit, külön kutatómunkát igényel! 

A kételkedőknek egy két kép a Watchtower kiadásában ismert tanú-kiadványokból:

(kapaszkodjatok!)

 

"ENJOY LIFE ON EARTH FOREVER!"

PUBLISHED BY JEHOVAH'S WITNESSES, 1982

A bal alsó sarokban: Bikafej, emberfej, t-rex fej... mit is mondhatnék?

 

orokkeelhetsz1982.jpg

(az eredeti kép : "Én könyvem bibliai történetek" Jehova Tanúi, 1978).

"Az A Vanished World: The Dinosaurs of Western Canada című könyv azt írja, hogy „a dinoszauruszoknak mind a 11 fő válfaja . . . körülbelül egy időben szűnt meg létezni az ország nyugati részén”. Ez és az a tény, hogy emberi csontok nem voltak a dinoszauruszok csontjai között, arra a következtetésre vezette a tudósokat, hogy a Dinoszauruszok Kora előbb ért véget, mint ahogy az emberek megjelentek volna a föld színén.
Meg kell azonban jegyeznünk, hogy olyanok is akadnak, akik szerint dinoszaurusz csontok és ember csontok azért nem találhatók együtt, mert a dinoszauruszok olyan területen éltek, ahol emberek nem laktak. Az ilyen eltérő nézetek jelzik, hogy a kövületi bizonyíték nem könnyen értelmezhető, s ma a földön már senki sem tudja pontosan megmondani, mi történt a régmúltban."

Azt hiszem, a szöveg alapján talán nem, de a szöveg és a képek alapján egyértelmű, hogy a Watchtower az "olyanok" közé tartozik, mert a dínói olyan helyekre vannak rajzolva, ahol emberek nem élnek.

 

A következő kép sem akárhonnan való, magáról az első eredeti kiadású angol Ú.V.F. ről!!!

Első belső borítón található térképrészlet!

Úgy látszik, azon a környéken, ahol az Édenkert volt, elszaporodtak a t-rex-ek, fontos, hogy senki ne menjen arra, a hajósok meg evezzenek, mint állat!

 

NEW WORLD TRANSLATION OF THE HOLY SCRIPTURES

PUBLISHED BY JEHOVAH'S WITNESSES

eredetiuvf.jpg

 

 

 

És végül az elveszett paradicsomtól... könyv belső borítójának illusztrációja, jobb sarokban egy BRONTOSZAURUSSZAL... mert csak!

Ne feledjük, a tudomány mai állása szerint az ember és a dinoszaurusz sohasem találkoztak!

A Vezető Testület szerint azonban t-rexek és brontoszauruszok népesítették be a környéket az özönvízig.

"FROM PARADISE LOST TO PARADISE REGAINED"

dino1.jpg

 

Mindenki látja a bal felső sarokban a brontoszauruszt? Kicsit kicsi, de legalább jó kék... vagy lila... megérett!!!

 

 most_erkezett.jpg

Közben érkezett egy magyarázat a műsorvezetőtestülettől, miért is szerepel a dinoszaurusz emberekkel együtt a legutolsó képen:

 

Kedves testvéreink és... hitehagyottak!

 

Sokan hamisan vádolják Jehovát, hogy a régi dolgai szembemennek a mostaniakkal... alaptalanul!

Nekünk meg aztán pláne semmi közünk hozzá!

Egyes blogokon a biológiához, történelemhez és egyebekhez sem  értő személyek azt próbálják elhitetni, hogy helytelen azt állítanunk, hogy dinoszauruszok éltek a földön Noé idejében!

 A tanításunk szerint ez pedig igaz! De a rajzot megmagyarázzuk, hogy lássátok, bármit, és bárminek az ellenkezőjét meg tudjuk érvelni,és mert most ráértünk egy kicsit, és valódi, húsbavágó dolgokkal szeretnénk foglalkozni, mint mindíg, mint pl.: a feketeöves kenyérsározásos-kukába dobós jelenetnél a jw.tv-ben, emlékeztek?

Nos, ezért nézünk be aszázadikjuhblogja.blog.hu oldalra.

So, csekélyértelmű medvebocsok, az ott nem dínó!!!

Csak azért, mert valami kicsi, sárga, úszik a vízen, és hápog, nem kell rögtön azt gondolni, hogy kacsa!

Nézzétek más szemszögből ezt a "dínót":

dinomagyarazat.jpg

 

Testvéri szeretettel:

DzsehovatanújiVezetőTestületecsá!

 

 

 

 

 

 

elnezest.jpg

 

 

 

Khm...Köszönjük, kedves hétfejű, hogy nyomon követed a sárkánytémát... érthető okból!

És igen!

Én meggyőzhető vagyok!

A magyarázat annyira lenyűgöző, és váratlan, hogy engem meggyőzött!

 

A bal felső sarokban tehát egy dinosza éppen frissen disznót vacsorázott kígyó látható:

(a kígyók, mint renitens, lázadó, ellenszegülő lények, ettek húst már akkor is)

dino1.jpg

 

Ez annál is inkább elképzelhető, mivel a zsidók nem ettek disznót, sőt, meg se érinthették, így ez a szapora, és indokolatlanul áramvonalas jószág zavartalanul elszaporodhatott természetes ellenség hiányában.

A nagy röfögés aztán felkeltette a dínók figyelmét... de mivel nem ettek húst, így a disznók mellett legelték (innen az igen közeli dínó-disznó szórokonság is)  a nagyon nagyon nehezen, csak t-rex fogazattal rágható ős-króm-molbidén-kevlár pajzsfüvet, ami a t-rex legfontosabb tápláléka volt akkoriban, ezért a szokottnál egy pöppet érdekesebb fogazat.

 

 most_erkezett.jpg

Most érkezett a hír, hogy egy  beépített műsorvezetővezetőtestületi tag eljuttatta a társulat egy félve őrzött relikviájának fényképét, hogy kiegészítse a témát, és bizonyítsa elkötelezettségét: photodrama.png

 

Köszönjük, kedves "Black" fedőnevű testvérünknek az 1914-ben bemutatott "Photodrama" kópiáját! Innen üzenném, hogy tudom, hogy több, mint 3 évtizede szegénységi fogadalmat tett testvér vagy, de azért az arany rolexet, amivel megvettek, megajándékoztak, nem kéne annyira mutogatni, még lebuksz, és leváltanak!

rolex.jpg

Tehát, milyen tanúságot vonhatunk le a tanultakból?

 

Ha legközelebb Jehova tanúi azzal érvelnek, hogy a biblia nem mond ellent a tudománynak, megkérdezhetnénk, hogy akkor a vezetőtestület miért teszi?

 

Miért tanítja, hogy az emberek és a dinoszauruszok egy időben is éltek?

 

 

 

 

 

Azt meg végképp nem értem, miért van fenn a neten egy ilyen kép:


jezus_dinuszaurusszal.jpg

 



 

 

 


 

 

 




 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr8211734263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása