Egy betiltásig felfüggesztve! margójára
2017. március 26. írta: a századik juh

Egy betiltásig felfüggesztve! margójára

 

VAJON MEGISMÉTLODIK- E AZ ORTORONY BÁLVÁNYSZERVEZET RÉSZÉROL A POLITIKÁBA VALÓ BEAVATKOZÁS
OROSZORSZÁGGAL KAPCSOLTBAN?

orosz_plakat_1.jpg

jehova Tanúi 1934-es évkonyvében ez olvasható:

A legnagyobb és legelnyomóbb birodalom a földön az Angol-Amerika birodalom. Értve ez alatt a Brit Birodalmat és az Amerikai Egyesült Államokat. Ez a Brit-Amerikai birodalom kereskedő zsidóié, hogy felépítsék és kivitelezzék a Nagy Bizniszt a többi nemzet kizsákmányolása és elnyomása által. Ez a tény különösen vonatkozik London és New York városaira, a Nagy Biznisz erődítményeire. Ez a tény annyira megnyilvánul Amerikában, hogy egy közmondás is van New York városával kapcsolatban:

megbizhetunkavallasokban_1.jpg

                                    "Megbízhatunk-e a vallásokban?"

"A zsidók birtokolják, az Ír katolikusok irányítják és az Amerikaiak fizetik a számlát". Mi nem harcolunk a fent említett személyek egyike ellen sem, de mint Jehova tanúi és az Írásokban előtárt irányításának alárendeltek kényszerülünk rá, hogy felhívjuk a figyelmet az igazságra illetőleg azért is, hogy az embereknek rávilágítsunk Istenre és az Ő céljaira."

Azt mondták, hogy könyveink más irodalmaink az emberek között terjedve veszélyt jelentenek a békére és a nemzet biztonságára.

Meg vagyunk győződve arról, hogy az ilyen következtetések annak a ténynek köszönhetők, hogy könyveink és más irodalmaink nem lettek gondosan megvizsgálva a vezetők által és ezáltal nem helyesen lettek értelmezve. Tiszteletteljesen felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy ezek a könyvek és más irodalmak eredetileg Amerikában lettek megírva és ezáltal az ott használt nyelvi nyíltsággal, és amikor németre lettek fordítva ezek némelyike durvának tűnhet."



Lám ,lám az ortorony szervezet írásaivl a torténelem során

mindig problém adódott. Mégsem tanultak belole.
milliokakikelnek.jpg
Oroszországban tiltólistára tettek 88 db. kiadványt, mivel azok más vallások felekezetei és tagjaik ellen
uszítottak, azok elpusztítását elkerulhetetlennek tartották jehova armgeddoni háborújában.

Ahelyett, hogy eleget tetek volna a torvény rendelkezésének, és ezeket a kiadványokat megsemmisítették
volna a torvényhozó szerveket kezdték támadni, amikor továbbra is felleltek a királyságtermekben ezekbol a tiltó listára tett kiadványokból.

"13 Rendeljétek alá+ magatokat minden emberi teremtésnek+ az Úrért: akár királynak,+ mint aki feljebbvaló, 14 akár kormányzóknak, mint akiket ő küldött, hogy a gonosztevőket megbüntessék, a jót cselekvőket pedig megdicsérjék.+15 Mert az az Isten akarata, hogy jót cselekedve elnémítsátok az esztelen emberek tudatlan beszédét.+ 16 Legyetek olyanok, mint akik szabadok,+ ámde szabadságotokat ne úgy birtokoljátok, mint a rosszaság leplét,+ hanem mint Istennek rabszolgái.+ 17 Mindenfajta embert tiszteljetek,+ a testvérek egész közösségét szeressétek,+ az Istent féljétek,+ a királyt tiszteljétek.+" ÚVF 1Péter 2:13-17

Ahogyan az USA-ban az ortorony szervezet vezetoi Oroszországban is szembeszálltak a bíróságokkal.

Nem tesznek eleget egyik országban sem a jogeros bírósági határozatokban reájuk nézve kotelezo
utasításnak.

Immár kozel egy éve napi 4000 dollár megfizetésére kotelezte az USA bírósága a szevezetet,
mert annak vezetoi nem tettek eleget a bíróság azon dontésének, hogy szolgáltassák ki a bizonyító ereju
korlevelet, amelyben utasították a világ osszes gyulekezetének a véneit, hogy ne mukodjenek egyutt a hatóságokkal a pedofil delikvensek kiadatásával kapcsolatban.

wtnovekedes.jpg

Az Ortorony bálványszervezetet milliók hagyták el, mert nem értenek egyutt a szervezet szélsoséges tanaival. Ezek a tanúk elore figyelmeztették a szervezet irányítóit, hogy ez nem egyeztetheto ossze
a keresztény alapelvekkel.

Ahelyett, hogy a szervezet vezetoi onkritikát tartottak volna ebben a kérdésben
gyulolet kampányt indítottak a volt jehova tanúk ellen, mégpedig olyan mértékig, hogy a szervezet
szélsoséges tanait kritizáló volt tanúk ellen fordították a családtagajaikat, ezeket a tanúkat gonoszoknak
elmebajosoknak bélyegezték meg, akiket gyulolnie kell a szervezet tagjainak.
law_1.jpg
Az Orosz hatóságok, a hozzájuk beérkezett számtalan panasz hatására vették a fáradságot és más országok paszív magatartásával ellentétben idot szenteltek a kiadványok megvizsgálására.
Természetesen, amikor a jehova tanúi vallásszervezet bejegyzését kérik , akkor a hatóságok rendelkezésére bocsátanak néhány irodalmat, amelyek az Ortorony szervezetet a leheto legjobb színben
tuntetik fel. Ezt a megtéveszto trukkot vetették be minden országban. Ezekbol az irodalmakból a hatóságoknak nem volt alkalmuk megismerni az Ortorony szervezet valós arculatát.
jworghal_1.jpg
Miután Oroszországban a hatóságokk vették a fáradságot és átfogóbb vizsgálatnak vetették alá az ortorony szervezet tanítását megdobbenéssel tapasztalták, hogy azok jelentos rézse szélsoséges
a nem jehova tanúk ellen uszító kijelentéseket tartalmaznak. Nos ennek kovetkezménye lett egyenlore a szervezet mukodési engedélyének ideiglenes hatályon kívul való helyezése, miután a szélsoséges kijelentéseket tartalmazó irodalmat tiltó listára tették.

Meggyozodésem, hogy amennyiben más országokban is kovetnék az Orosz példát, akkor uyganarra a kovetkeztetésre jutnának.

 

rutherford_rabositva_1.jpg

 

Leslie07 2017.03.26. 10:26:53

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr6112371205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása