Jehova Tanúi, a fele királyság, meg egy heted Vezető
2017. április 20. írta: a századik juh

Jehova Tanúi, a fele királyság, meg egy heted Vezető

Eddig Jehova Tanúi "30+" országban voltak betiltva, amiből Kína kitette a betiltott területek kb. felét.

 

 

 

30-other-lands.jpg

Amennyiben azonban Oroszországban is betiltják őket, alaposan megnő az a terület a földön, ahol nem munkálkodhatnak a tanúk:

russia.jpg

Kicsit részletesebben:

szovjetunio-terkep.jpg

Ehhez adjuk még hozzá azokat az országokat, ahol icipici mértékben vannak jelen a tanúk:

lands-under-ban.jpg

 

Könnyen beláthatjuk, hogy az Orosz betiltással együtt a fél föld bevethetetlen szántóföld lesz  Jehova Tanúinak, ennélfogva akár 1914 nyelven is kiadhatják a kiadványaikat, "az egész lakott föld" felén tilos lesz magot vetniük...

 

és akkor nézzük,

mennyire rázta ez meg az egyik kedves Vezetőt, aki ma ellátogatott az Orosz bíróságra:

jwtargyalas.jpg

Elöljáróban annyit, hogy a privátszférájában úgy jellemezte a hangulatot,hogy "mintha kongresszus lenne", szerintem ez át is jön a képekről, de akkor mi ez a nagy világvégehangulat a gyülekezetekben?

mai_targyalas.jpg

Ugye, hogy tiszta kongresszusi a hangulat? nagy tévék, kamerák, mosolygós arcok... a nagy Vezetőt felismered hátulról, tokaprofilból? Igen, felé fordul mindenki, rá figyelnek, kit érdekel, miről tárgyalnak éppen... ú, ott a Vezetőnk e!

Derűs a hangulat az Orosz "kongresszuson", aminek címadó bibliaverse a 2Királyok 2:23c...

jwrussiavezeto.jpg

175 000 testvérünket fogják terroristaként kezelni,bruhaha! El fogják veszteni az állásukat, hihihi, de a többi 8 millió emiatt majd dupla adományokat ad... bruhaha!!! Főleg, ha Sthepan tartja azt a Broadcastingot... akkor 115%-al többet adnak majd... nyihaha!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7212433569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása