Jehova Tanúi és a közterület
2017. június 22. írta: a századik juh

Jehova Tanúi és a közterület

papayahfa.jpg

Annyi papajah termett a kertemben, hogy ihajj! Gondoltam, kiállok a piac mellé pár órára, hogy el tudjam adni őket.

Szerintetek megtehetem?

Természetesen, ha fizetek a közterület foglalásért, meg egyéb díjakat is, persze.

A sors úgy adta, hogy Jehova Tanúi éppen azon a piacon  "strandoltak", merthát 35 fokban zakóban-nyakkendőben a fejük éppen olyan, mintha a strandon lennének, meg még vörösebb is, lehet, na mindegy, kérdem a piacostól, hogy aztán Jehova tanúi mennyit fizetnek a közterületért?

Semmit, jött a meglepő válasz.

trolisor.jpg

Nodehát én kisebb helyet foglalnék, mert azok ott 4-en vannak 2 trolival, plusz az egyéb ellátmány még 4 táskában, cirka 10 négyzetméter, én meg egymásra raknám a ládácskáimat, 1 négyzetméteren elvagyok, mondom, és nekem 5000, nekik meg free???

Ők nem árulnak semmit, hangzott a válasz...

Ó, persze, nem árulnak semmit, igen, olyan dolgot valóban nem, amiért MOST, AZONNAL, HELYBEN kellene fizetnem, olyat tényleg nem...

Nodehát én sem fogok árulni semmit, hanemcsak egy "trolin" reklámozom majd, hova jöjjenek az emberek ha érett papajah-ra vágynak, oxi?

 

jwreklam.jpg

 

Akkor az ugyanúgy nekem is ingyenes, mint Jehova Tanúinak? kérdezem.

 

A piac területén 1 négyzetméter ennyibe kerül, most mit szívózik velem?

Mi alapján nem kell Jehova Tanúinak fizetniük azért a közterületért, amin én, és még 3 másik személy is árulhatná a kertjében termett felesleget?

 

Hát ők hoztak papírt a polgármestertől, hogy itt lehetnek!

lezaras_1.jpg

Milyen papírt?

Hisz nemrég még 500 méterrel arrébb nem csináltak semmit a troli mögött, most meg itt teszik ugyanezt! 

Az van kiírva, hogy a biblia üzenetéről beszélnek, de egy kanyi bibliájuk nincsen!

 

Ez nem az én dolgom, írja ki maga is, hogy "OLCSÓ A BARACK, OLCSÓ A KÖRTE" attól függetlenül, hogy csak papajah van a ládáiban, engem nem zavar, ez nem törvénytelen!

De aki odajöna papajah-val teli standomhoz barackért, annak mit mondjak majd mégis?

Hogy az nincs, de itt ez a rengeteg málna, vigyen azt?

 

Kérdezze meg a tanúkat, engem az ötezres érdekel csak a területért... kell, vagy nem?

Dehogy kell! Inkább megyek házról házra direktmarketingelni a gyümölcseimmel, amiből "díjmentesen" vehetnek, de a papajah 100ft/db!

Azt még én is tudom, hogy Jehova Tanúi ezt megtehetik, de árucikkel ugyanez már házalásnak számít!

Tényleg?

Na jó, akkor majd úgy kezdem, hogy a bibliából szeretnék Önnel megosztani  egy dolgot,majd rátérek a zöldségekre, mint a tanúk, és bebizonyítom neki, hogy a jah valójában a papajah rövidítése, és vegyen belőle, vagy el fog pusztulni... így szerintem minden rendben lesz!

jezusnemvarazsolt_2.gif

Végül is nemrég láttam, hogy hogyan lehet a vértranszfúzió tiltásáról szóló tant a "bibliából" megosztani:

Egyszerűen tegyük a bibliába egy, a vértranszfúziót elutasító Őrtornyot, és mondjuk:

-Szeretnék a bibliából megosztani Önnel egy érdekes gondolatot ...(nyissuk ki a bibliánkat, vegyük ki belőle az Őrtornyot, csukjuk be és tegyük el a bibliát, nyissuk ki az Őrtornyot, és dörgöljük azt a házigazda orra alá)

...-Tudta, hogy a biblia tartalmaz a vértranszfúziót nem helyeslő kijelentéseket?

 

Ennyi!

jezusmosoly_1.jpg

 

Nos, kb ugyanilyen érdekes az is, hogy miközben belilult fejjel gyalázzák a jelenlegi rendszert és vezetést, és egymás fejére teszik a glóriát, hogy Jehova Tanúit üldözi ez a rendszer, és a tanúk nem kérnek a fennálló hatalom támogatásából, nekik mégsem kell sem a közterület foglalásért, sem a közterületen való reklámozásért fizetniük, amit ha én tennék ugyanott, ugyanakkora helyen,

havi cirka 200 000 forintomba kerülne!

 

Ha beszorozzuk ugyanezt a forgalomba helyezett trolik számával Magyarországon, gyorsan elég nagy számot fogunk kapni ahhoz, hogy meghalljuk, amint az igazság az utcákon és köztereken kiállt:

free.jpg

Jehova Tanúit  anyagilag támogatja minden önkormányzat azzal, hogy nem kér a közterület foglalásért és közterületen való reklámozásért pénzt, miközben Jehova Tanúi mélyen elítélik a politikusokat, és minden más világit is, ergo az önkormányzatok támogatják, hogy Jehova Tanúi terjeszthessék a szélsőséges nézeteiket például az önkormányzatok szükségtelenségéről...

Biztos, hogy ez egy olyan hűdejó ötlet?

Mertha beütjük az Őo keresőjébe, hogy önkormányzat, dicshimnuszokat zengő önkormányzatokról olvashatunk, akik mind Jehova Tanúit dícsérik, nade üssük be azt, hogy hivatalnok, egyből megváltozik a kép:

Kiderül, hogy alpolgármesterek dobálják kővel a tanúkat, hivatalnokok packáznak velük, és ennélfogva Jehovával is, ne feledjük, Jehovának egy alkalommal homokot is kellett vinnie csoda útján egy Wach Tower építkezésre, mert a helyi hivatalok szövetkeztek a helyi homokkereskedőkkel, hogy megakadályozzák a szigeten egy királyságterem felépítését, és egyéb nyalánkságok...

Bizony, a hivatalnokokhoz  állandó jelzőként a "gőgös" és a "rosszindulatú" szavakat társítja rendre a Wach Tower, akit végül mindíg meg kell követnie az önkormányzatnak, merthogy MINDÍG tévednek a Wach Towerral szemben, ez egyértelműen kiderül az Őrtorony online-on.

watchmoney.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7812612783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2017.06.24. 16:10:14

Nem ártana, ha az ostermelok panasszal fordulnának a hivatalhoza megkulonboztetés miatt. A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház egy az USA-ban alapított multinacionális dollár alapú részvénytársaságot reklámozza. Még akkor is, ha ingyen osztogatja a társaságot reklámozó
"sáskatápnak" nevezett irodlamat. Ezekben a kiadványokban ugyanis
állandóan a Társaság anyagi támogatásának és az abba való belépés
fontosságának adnak teret.

Egyetlen egy alkalommal sem buzdítják az olvasót arra, hogy támogassanak árvaházakat, kórházakat, lepratelepeket, nincsteleneket
étellel kiszolgáló létesítményeket.

Egyszóval kemény egyoldalú reklámozása folyik egy multinacionális részvénytársaságnak, ezért a standokra a reklámfeluletek kihelyezésére
vonatkozó rendelkezéseket kellene alkalmazni, azaz tobbet kellene fizettetni jehova szervezetével, mint az ostermelokkel.

Igazság Kereső 2018.06.17. 23:44:13

Mi van,ha az az ingyenes nem is ingyenes? Mi van,ha zsebbe fizetnek? Nem látom az okot,amiért pont a JT Szervezetet ne húznák le valahogyan! Mi lenne ebben a haszon? Semmi sincs ingyen! Én valami simi-sumit látok emögött!
süti beállítások módosítása