Jehova tanúi fiókhivatalt építettek a gyehennába!
2017. július 13. írta: a századik juh

Jehova tanúi fiókhivatalt építettek a gyehennába!

caution-300x200.jpg

Véletlen-e, vagy sem,

a Watch Tower vett egy szeméttelepet

Angliában, London mellett, amire az évszázad üzleteként gondolnak. Természetesen a rengeteg szemetet és veszélyes hulladékot az ingyenmunkásoknak toborzott nemzetközi testvériséggel takaríttatják el, miközben azt állítják, hogy a szemetet  "az előző tulajdonos" hagyta ott!

 https://www.jw.org/hu/jehova-tanui/tevekenysegek/

Természetesen ez igaz.

Miként az is, hogy így egyeztek meg!

Mert ha valaki szeméttelepet vesz, erre számíthat is, hacsak az ingatlan adásvételi szerződésében ki nem köti, hogy szeméttől megtisztított állapotban veszi csak birtokba a területet, és addig, amíg nem tiszta a terep, nem is fizet.

russel_dollar.jpg

Persze mindenki tippelhet, hogy melyik megoldás az olcsóbb, merthát ingyenmunkások tömkelege hever parlagon, miután ellátták ingyenpostási teendőjüket, de még mindíg maradt fölös energiájuk a heti 5 összejövetel után is...

Szóval Paradicsom vagy Gyehenna... ti melyiket választanátok?

A Watch Tower a gyehánnára szavazott!

 

wachtower_villam.jpg

De ahogyan ezt felvezetik,

illetve szőnyeg alá söprik,

azt szeretném azért kiemelni, következzen hát pár idézet a Watch Tower kommunikációjáról a témában:

.

.

"Nagy-Britanniában Jehova Tanúi az új

fiókhivatalukat építik Essex megyében, közel

Chelmsford városához. Ezen a festői tájon"

(A szeméttelepek élővilága valóban sokrétű, pláne Angliában, ahol rókák, sirályok, pelék tobzódnak, mindezen élőlényeket a Watch Tower a paradicsomi állapot részeként állítja be, és kihangsúlyozza a saját természetvédelmi tetteit, amit csak egészen enyhén árnyékol be az a tény, hogy

a Föld kivágott fáinak kb. 19,14%-a a Guiness rekorder folyóiratpáros havi 75 000 000 példányszámú előállításhoz kellett,

akkor még 32 oldalon, ne feledjük...)

((Észrevettétek, hogy a Watch Tower szándékosan nem nevezi meg a települést, folyamatosan ködösít ezzel kapcsolatban?))

" A közeli főúton (nem látható a képen) könnyen el lehet jutni a kikötőkbe, repülőterekre és Londonba."

 

wachtowerrossz_ora.jpg

(Ugye vágjátok, hogy egy olyan szervezetről van szó, amelyik az elmúlt 2 évben 1000 filmet készített,tv-adást működtet, kismillió profi kamerával rendelkezik, persze mindezt adományokból,

de az, hogy látszódjon is az a képen, amiről beszélnek épp, az meghaladja az operatőri képességeiket... Hátrább kellett volna lépni még kettőt, vagy nagyobb látószöget alkalmazni, vagy egy okostelefonnal lőni egy panorámaképet...

hacsak nem  teokratikus hadviselés zajlik éppen!

Mennyire "közeli" is az a főút? Van-e olyan közel, mint amilyen közel Armageddon eljövetele volt mondjuk 1914 augusztus 30.-án?)

"Eltávolítják a talajból a szemetet, melyet az előző tulajdonos hagyott ott. Ezután a földet megtisztítják, és újra felhasználják."

 

gyehenna1.jpg

(Ezt a bejegyzés már évekkel a birtokbavétel után tette a Watch Tower, a kép sem az eredeti állapotokat tükrözi, képzeljétek, mi lehetett ott akkor, ha több, mint 2 évvel később is még vegyvédelmi öltözékben szedik a szemetet!

Olyannyira reménytelenül szemetes volt a hely,

hogy még 8 millió ingyenmunkással is reménytelennek tűnt a terület teljes megtisztítása, így a Vezetők ezt látták jónak közölni):

"Kiválogatják és szelektív gyűjtőkbe helyezik az újrahasznosítható hulladékot. Az építési bizottság azt tűzte ki célul, hogy

a nem veszélyes hulladék 95 százalékát távolítsák el,

de ezt az értéket már túl is teljesítették."

(Azaz még mindíg van szemét!Ha elfogadjuk, hogy "A 20 000 köbméter földből kiválogatják a törmeléket.", és több, mint 95%-át eltávolították, még akkor is van 1000 köbméter szemetük!)

 

"Az egyik cég munkatársa talajmintát vesz. Megvizsgálják, hogy a talaj felhasználható-e útépítésre az építési területen."

(Értsd: a talaj még útalapnak sem használható, annyi kioldódott mérget tartalmaz!)

"Kiválogatják a nemkívánatos anyagokat a kitermelt földből, hogy máshol is fel lehessen majd használni."

 

gyehenna.jpg

(Hangsúlyozom, ez már a második fotógaléria az építkezésről, és még mindíg futószalagon válogatják a vegyvédelmisek a kitermelt földből a "nemkívánatos anyagokat"... most mindenki gondolkozzon el, mi lehet vajon a földben? Talán Jézus, a farizeusok és a parázna nő története, amit szintén nemkívánatos!-nak minősítettek?

http://aszazadikjuhblogja.blog.hu/2016/04/15/az_elso_megjelent_cikkem_joker_blogjan)

" Az építkezési helyszín tisztán tartása része egy környezettudatos építési szervezet szabályzatának, melynek a betartását az építési bizottság is vállalta."

(Ezt a mondatot nem tudtam megfejteni, szerintem kicsit félrefordították. Szerintem

"szervezet" helyett tervezetet akartak írni,

csak így sikerült.

...vagy a saját építési szervezetükre gondoltak volna?

Azaz nem ugyanazon szervezetnek kell ingyen dolgozni, mint amelyik működteti a Jw.org-ot???

 

Ajjajj, van itt szemét ügy akkor még bőven!

a_jw_org_helye.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr2512660459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása