Te Szent Szögleteszárójel!
2017. augusztus 23. írta: a századik juh

Te Szent Szögleteszárójel!

 coll11617.JPG "16 mert általa+ teremtetett minden [más] az egekben és a földön, a láthatók és a láthatatlanok, legyenek azok trónok vagy felsőbbségek vagy kormányzatok vagy hatalmak.+ Minden [más] őáltala+ és őérte teremtetett. 17 Ezenkívül ő minden [más] előtt van,+ és általa hozatott létre minden [más]"

Újvilág-fordítás, Kolosszé 1:16-17

[Szögleteszárójelben megjegyezném, hogy a társulat betoldásai, azaz a szögletes zárójelek kb.1 évig voltak csak láthatóak az Újvilág-fordítású Bibliában, aztán, - hogy-hogynem-  eltűntek a szögletes zárójelek, mintha ott sem lettek volna...ámde a más, na, az maradt, immár szögletes zárójel nélkül... Bibliahamisítás mesterfokon, by Watch Tower!]

.

.

.

"Jason D. BeDuhn vallástudományokkal foglalkozó egyetemi docens ezt írta:

[Jehova Tanúi] a tanításaikat és vallásgyakorlataikat a Biblia nyers, magyarázatok nélküli szövegére alapozzák, nem döntik el előre, hogy mit akarnak látni benne.”

https://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/102010283

 

Vessük össze ezt például a Dániel 12:1 versével:

 

"„abban az időben [Armageddonkor] feláll Mihály [Jézus Krisztus], a nagy fejedelem, aki [1914 óta] a te néped fiaiért áll. És olyan nyomorúságos idő lesz [a nagy nyomorúság], amilyen egészen addig még nem volt, mióta nemzet létezik. Abban az időben a te néped megmenekül, mindenki, aki be van írva a könyvbe” (Dán 12:1)."

 

https://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/2015364#h=6:0-8:0

 

Szóval [Jehova Tanúi] a tanításaikat és vallásgyakorlataikat a Biblia nyers, magyarázatok nélküli szövegére alapozzák, nem döntik el előre, hogy mit akarnak látni benne.”???

 

nonem.gif

 

Nem-e, kicsikacsa?

Akkor még olvassuk ezt is hozzá:

"szögletes [ ] zárójelbe tett közbeszúrást mindig mélyebben és néha gyorsabban is ejtjük a környezeténél."

 

 

https://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/1102001070

 

extrem_uttoro.gif

.

.

.

Szóóóval akkor hogyan is kellene PONTOSAN felolvasnunk a Watch Tower szerint ezt a "Bibliaverset"?

.

."„abban az időben [Armageddonkor] feláll Mihály [Jézus Krisztus], a nagy fejedelem, aki [1914 óta] a te néped fiaiért áll. És olyan nyomorúságos idő lesz [a nagy nyomorúság], amilyen egészen addig még nem volt, mióta nemzet létezik. Abban az időben a te néped megmenekül, mindenki, aki be van írva a könyvbe” (Dán 12:1)."

"Mélyebben" és "gyorsabban", és úgy minden rendben!

 

bababemutat.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr6812765820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása