Jehova Tanúi több mint 112 országban tudják használni a donate.jw.org weboldalt arra, hogy elektronikus adományokat küldjenek, például bank- vagy hitelkártya segítségével.

Mivel a legtöbb hírnök már nem tud adományt adni a helyi királyságteremben, ezért többen is beállították a Rendszeres adományok funkciót a donate.jw.org oldalon. Egy 74 éves testvérnő az Egyesült Államokból, Susan Cohen szintén ezt a módot választotta az adományozásra. Ezt mondja: „Nagyon egyszerű. Ha nekem megy, másnak is. Boldoggá tesz, hogy ilyen módon tudom támogatni a világméretű prédikálómunkát.”

A brazíliai Eduardo Paiva testvér korábban úgy gondolta, hogy a donate.jw.org weboldal arra való, ha valaki nem tud személyesen adományozni. „Nemrég jöttem rá, hogy ez tökéletes módja annak, hogy vészterhes időkben is támogatni lehessen a világméretű munkát – meséli. – Így ki tudjuk fejezni a hálánkat és a szeretetünket ezekben az utolsó napokban.”

Gajus Glockentin testvér, aki Jehova Tanúi warwicki főhivatalában a pénzügyi osztály felvigyázója, ezt mondja: „Nagyon hiterősítő látni, hogy a testvérek ennyire szeretnék támogatni a prédikálómunkát. Nem vesszük magától értetődőnek ezeket az adományokat. Rendszeresen átnézzük, hogyan tudnánk csökkenteni a szervezetünk költségeit, hogy a lehető legjobban legyenek felhasználva a kapott adományok.

Bár néhányan most kevesebbet tudnak adományozni, a készségük, hogy támogassák Jehova szervezetét, korántsem hagyott alább

(2Korintusz 9:7)."

anthony4.jpg