"Kerüld az ékszerek, aranygyűrűk vagy drága órák  mutogatását."
2020. október 25. írta: a századik juh

"Kerüld az ékszerek, aranygyűrűk vagy drága órák mutogatását."

  • "Kerüld az ékszerek, 

    aranygyűrűk vagy drága órák

    mutogatását."

     

  • w95 8/15 4–7. o. - Őrtorony – 1995

8k7z6vk265f11.jpg

rol-.jpg

letoltes.jpg

letoltes_1.jpg

rolexnagy.jpg

samuel_herd_rolex.jpg

3moris_ring.jpg

ring1.jpg

ring2.jpg

rolex_2.jpg

megbizhetunkavallasokban_1.jpg

rolexes_ortorony.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7916256882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Kereső 2020.10.25. 17:31:04

Hááát... ja, Te kerüld!

Csak Te! LOL

Igazság Kereső 2020.10.25. 17:32:23

Mellesleg nekem nem nehéz ezt betartani. Hehehe

a századik juh 2020.10.25. 18:35:04

@Igazság Kereső: Emlékszem, egyszer egy tanulmányozáson feljött, hogy helyes-e, ha mondjuk egy testvér a vállalkozása számlájára vesz egy nercbundát a feleségének, és nem üzleti célra használja a bundát, az helyes-e? Nos, watchtoweresék szerintem mindenegyik wezetőnek nyitottak egy 50 000 dolláros repikeretet, azt mindegyik vett magának egy rolexet, max 30 000 dollárig. Mivelhogy ezek ottan szegénységi fogadalmat tett munkakerülők, nem valószínű, hogy saját zsebből fizették, sokkal valószínűbb, hogy 8 darab 30 000 dollár körüli aranyórát vettek a világméretű munkára szánt adományokból, nyilván a cég nevére. Lehet, majd ez is öröklődik, mint az aranygyűrűk...

Javaslom, 2034 előtt kapjanak nigériai adományokból aranykoronát is mindannyian, mer'olyan király a műsor!

Igazság Kereső 2020.10.25. 23:46:21

@a századik juh:

Evidens, hogy nem úgy malacperselyezték össze, ellopott adományokból van.

Kapjanak koronát?

A most népszerű koronára gondolsz?

Hm...

Háááát...

a századik juh 2020.10.26. 08:07:32

@Igazság Kereső: Dehogy, covidinka! :)

És nem is fogukra kell aranykorona, merháta wiszkiben feloldott sáskatápot nemigazán kell rágogatni, elég nyelni, esetleg infúzión keresztül is adható!

Egy északról érkező támadás (‎1 találat)

A Jelenések könyvében szereplő sáskák arca olyan, mint az embereké, és „a fejükön aranykoronának látszó valami” van (Jel 9:7).
w20 április 1–32. o. - Őrtorony (tanulmányozásra szánt kiadás) – 2020

2020.10.26. 18:15:41

Századik igazán remek cikkek ezek az aranyékszeres, rolexórás cikkek, de nem lehetne néha a Tanúkról szóló legújabb hírekről írni néha? Engem az jobban érdekelne.

a századik juh 2020.10.26. 19:13:30

@HanSolo2020:

Jogos felvetés, a legújabb hírekkel az a gond, hogy sokszor pletykák.

Bár, teszem hozzá, a blogomon most mutattam be először Lett testvért rolexxel, tehát ez itt egy új információ, friss hír, hiteles forrásból!

A műsorwezetőtestület egyengyűrűinek homályos körzőcskéi is most rajzolódott ki először a broadcasting tűéles gigapixeles kamerái előtt...

:)

2020.10.26. 19:23:05

@a századik juh: Nem baj, hogy pletyka, az is jöhet.

2020.10.26. 20:19:54

Nálam pl. a Tanú rokonság már nem viselkedik velem úgy, mint ahogy egy elkülönülttel "kéne". Nem tudom, hogy mások is ezt tapasztalják-e? Lazul a fegyelem a Tanúknál vagy változott a hivatalos tanítás?

leslie07 2020.10.26. 21:28:46

@a századik juh: Azt már megírták a tanúknak, hogy ki az az aszúr ,akitől
tartaniuk kel, hogy majd megtámadja jehova tanúit?

leslie07 2020.10.26. 21:50:26

@HanSolo2020: Lazul a fegyelem a Tanúknál vagy változott a hivatalos tanítás?"

Szerintem az lehet az oka, hogy a tanúk észrevették, hogy amit a hitehagyottak kritikaként megírnak oldalaikon, egy bizonyos idő után
ahhoz igazítják a változtatásokat.

Annak idején sokat kritizáltuk a szervezetet az artemiszőrtornya hasonlattal, nem telt bele tíz év és leszedték az Őrtornyokat az épületekről, sőt azt az épületüket is eladták,amelyen az artemiszőrtornyával megegyező őrtornyok díszelegtek.

Előtte kritizáltuk őket a kétszárnyú napkorong miatt a két kobrakígyóval,
ami nem más, mint a napisten bálványutálata. Erre mi történt, leszedték
a kongreszusi terem homlokzatáról.

A Jóel próféta sáskaszerpe miatt még az oroszországi bírósági eljárás
alatt is szégyenkezniük kellet. Erre mi történt, lemondtak erről is.

Az a kérdés, ha képesek lesznek e lemondani YHWH-ról, miután kiderült,
hogy pogány népek napistenének a neve.

Néhány évvel ezelőtt,amikor leírtam az index fórumon hajnali négy órakkor, hogy YHWH a bikaisten volt a pogány népeknél, a moderátorok
megrémültek és azonnal kizártak egy hónapra a fórumról. Később,miután
bevittem a bizonyítékokat is az Aseraszobrokról és a sírfeliratokról,ahol
YHWH-t asera bikaférjeként emlegetik, már megtürték a modik a kommentjeimet. Azóta az is kiderült, hogy a napimádó kumráni szekta
bigyesztette bele az arámi és görög szövegekbe a napisten YHWH nevét.

Tudom, hogy sokan meggyűlöltek emiatt jehova tanúi és az EXJT-k közül,
de ilyen áron is közölnöm kellett velük az igazságot. Sokan írtak köszönő levelet, azért, hogy lelepleztem nyiltan a YHWH valódi kilétét.

Lehet, hogy a Vezető testület taktikát változtat és inkább megtüri a kritikát, mintsem elveszítse a pémzforrást.

Szerintem a századik juhot is ezen oknál fogva rehabilitálták a korábbi
vádak alól.

a századik juh 2020.10.26. 22:27:24

@HanSolo2020: " pletyka, az is jöhet."

Aztat ciripelik a sáskák, hogy át fognak állni a magánotthonok felkereséséről az üzletek és vállalkozások felkeresésére.

Lesz ilyen, hogy bolti tanúskodás, merhát ugye házrólházra már nem mehetnek, amely munka ugye sohasem fog wégetérni, azaz egyszer wége lesz, ha megwizsgáljuk a protohéber szó görög köbgyökének kánaánita fordítását főníciai szövegkörnyezetben...

Mit sem sejtve válogacc az ásványvizek közt, egyszercsak két csóka kifordítja az addig fekete oldalával lévő maszkját: mindkettő kék-fehér jw.org... Tudta-e, hogy az élet wize a Jw.org-ról folyik? Mit gondol, vajon a háromkirályokat tényleg beengedték kéthetes karantén és maszk nélkül, ahogy azt a katolikusok és ortodoxok tanítják, vagy Isten newe tényleg Jehowa? Nem kell wálazolnia egyik kérdésemre sem, és a kollégám sem tesz fel több kérdést, ha elfogadja 2 kiadványunkat. Az Őrtorony ebben a hónapban azzal foglalkozik, hogy ne fogadjunk el semmit idegenektől. Mit gondol, szeretne erről beszélgetni a Biblia alapján, vagy csak simán elfogadja ezt a két kiadványt?

Már nyúl is hátra a bevásárlókocsira aggatott kiadványokért, teszkógazdaságos-trolin, átadják a nájlonbacsomagolt Ébredjetekőrtorony! magazint, wisszafordítják ciwilbe a jéwéorgos maszkot, majd légvonalban lecsapnak özvegy Balekné Hiszékeny Violára, aki épp mécseseket válogat az egyik sor előtt, jajj, csak nem Önnek is elhunyt már valakije? Ó, csak megérzés, Jehova angyala súgta a fülemben, hogy Ön szeretne találkozni az elhunyt szeretteivel, igaz ez? [Maszk gyorsan átfordít!] Jöjjön, elkísérem a farhátig, addig elmagyarázom, hogyan tudja anyagilag támogatni a szervezetünket, akár ingatlanok vagy részwények ajándékozásával... vagy akár el is fogadhatja simán ezt a fertőtlenített nájlonba csomagolt folyóiratpárost, ami 72 napig garantáltan vírusmentes, és amivel érintkezik, azt is fertőtleníti, biza... adjak kettőt, visz a szomszédasszonynak is, drága?

Pénztárnál: Szupershopkártya? Hogyne lenne, kérdés az, hogy hova, ugye? A terminálhoz wan supershupkártyám 3 extra pontért, vagy a Jehovaisten által megígért paradicsomi földre? Ön melyiket kérné? Hogy megdrágult minden, de Jehova megígérte, hogy a szolgái a gazdasági válság alatt is új aranyrolexekben wehetik majd a 200 dolcsiba kerülő viszkit, nyócassával, és úgy is lett! Jehova fizesse meg... oké, megértem, akkor itt vannak ezek a kiadwányok, amik ugyan díjmentesek, de az értékük felbecsülhetetlen! Szégyen, hogy Ön nem alkalmazza Jehova szolgáinál az ingyen kaptuk-ingyen adjuk elvet, látja, én ingyen adtam volna a kiadványokat, Ön meg elkérné ezért a nyolc viszkiért az ötszázötvenezer forintot? Há' nincs is nálam erszény, tiltja a bibliánk, hogy szolgálatba magukkalvigyük, sajna, de jó hír, ha nekemadja ezeket ingyé, akkor örök élete lehet... persze, hívja csak a biztonsági őrt, Jézus Krisztust is üldözték! Megaztán sebajtóbiás, majd Neki is tanúskodok a jó hírről! Olyan jól sikerült ma ez a bóti tanúskodás, ráadásul szerdán + 20% órát írhatok, nyugdíjaskedwezménnyel!

Igazság Kereső 2020.10.27. 00:03:16

@HanSolo2020:

"Nálam pl. a Tanú rokonság már nem viselkedik velem úgy, mint ahogy egy elkülönülttel "kéne". Nem tudom, hogy mások is ezt tapasztalják-e? Lazul a fegyelem a Tanúknál vagy változott a hivatalos tanítás?"

Én is ezt a fegyelem lazulást tapasztalom majdnem a járvány kezdete óta.

Vannak akik ragaszkodnak a régi viselkedéshez, de egyre többen lazultak el.

Szerintem nem változott ezzel kapcsolatban a tanítás, inkább valóban a fegyelem lazult néhányuknál-szerintem!

Igazság Kereső 2020.10.27. 00:15:04

@a századik juh:

Ez a bolti tanúskodás érdekes lenne, főleg nagyobb áruházakban kíváncsi volnék hogyan tudják megoldani.

Asszem páros lábbal rúgnák őket ki onnan!

Na erre kivi leszek. :D

2020.10.27. 04:51:21

@Igazság Kereső:

"Asszem páros lábbal rúgnák őket ki onnan!"

Akkor csinálják csak, hajrá! :)

2020.10.27. 04:57:47

Amúgy nem tudom, hogy akarnák kivitelezni, amikor távolságot kell tartani.

leslie07 2020.10.27. 08:59:31

@a századik juh: Lesz ilyen, hogy bolti tanúskodás, merhát ugye házrólházra már nem mehetnek, amely munka ugye sohasem fog wégetérni, azaz egyszer wége lesz"

Már a 20. század hetvenes nyolcvanas éveiben azzal riogattak, hogy eljön az idő, amikor nem fogják többé az örömhírt hírdetni, hanem a jelenések
11. fejezetében szereplő két tanú szerepét betöltve gyászruhába öltözve fogják bejelenteni az ítéletet.

Másik szempontjuk pedig az, hogy a munka csak addig tart, amíg el nem fogy a pénzalap.

Az Őrtorony Társulat nem egy nyilvános imádatnak helyt adó vallási társaság, mint egy egyház, hanem egy üzleti vállalkozás..."

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=151981890&t=9003631

watchtowerdocuments.org/documents/1917_Facts_For_Shareholders.pdf

" Már régen ezelőtt kijelentettük,hogyha a pénzalap megszűnik,ezzel arányosanmegszűnik a Társulat tevékenysége is."/A Jehova Tanúi könyv 350. old./

Nehéz ezekből az ördögpapokból kiigazodni.

a századik juh 2020.10.27. 18:10:05

@HanSolo2020: "Amúgy nem tudom, hogy akarnák kivitelezni, amikor távolságot kell tartani."

Akciókezdeti napokon akcióznak majd ők is. Akkor olyan tolongás van, hogy ihajj, meg fél órát állhatsz valaki mellett-mögött-előtt úgy, hogy nem tehet semmit, fél óra alatt 15 őrtornyot is fel lehet kínálni!

Szintén pletyka, hogy elegük van a wéneknek, hogy nekik kérincsélni kell a testwérektől a pénzt, merugye nincs adományláda, azt csappantak az adományok, wéneknek kell "emlékeztetni" a testwéreket erre, ami már inkább tukmálás, de kéregetés mindenképpen.

Lenne tized, nem lenne ilyen gond, jön a nyugdíj, 10% huss, jön a fizetés, 10% nyissz, vagy Jehova kitöröl az élet könywéből!!!

A tized automatice, és folyamatos, biztos bewétel, most szegénykék rájöttek, hogy üresen kongnak az adományládák, online kell utalni...

Ez veszélyes, mert nyoma van, visszakövetelheted 5 éven belül, ha otthagyod a vallásod, hisz önkéntes adomány, utalva...

Nade ilyen veszély a tizednél nem áll fenn, az ugye nem adomány, az kötelező tized...

Broadcasting:

Há' Lett testwér, nagyon el vagy szontyolodva, mi van veled?

-Áh, hagyjuk, nincs kedvem beszélni se!

-Úristen, te beteg vagy! Mennyi az idő?

-Brühühühü, nem tudom!

-Mé' mi lett a rolexeddel, Lett testwér?

-Há beadtam a zaciba, hogy a szerwezetet tudjam támogatni, mer kiürült a kassza [NINCS IS OLYAN! Bankszámláik vannak!] nincs benne egy cent sem, nem hazudok, a lovam haljon meg!

-Hát ez szomorú! Te ottan a jéwétévé előtt! Ugye elfelejtettél adakozni önként online, mi? Aztán mi szívjuk meg, hogy Te ilyen hétwégi-tanú lettél, nem is adakozol, csaphatjuk a zaciba a rolexeinket, ma Lett testwér, holnap én, hová süllyed a világ! Adakozzá azonnal, mire wársz? Azt hiszed lopjuk mi a pénzt? Há honnan fogjuk tudni, mikor jön el megin armageddon, ha nem lesz óránk, normális vagy? Veszélyezteted Jehova teljes szervezetét mer irigy vagy? Há ménem adsz már önként adományt, mint amikor látta az egész királyságterem, meg hallotta, hogy nem fér bele a nyíláson, széttekergessem a tízezreseket, főkoordínátorság???Szégyengyalázat ami itt folyik, meg is értenénk Jehovát, ha hirtelen egyrewilágosabblennedélig, azt megújwilágosítana minket, hogy mégseannyirasátántólvalóaz a tized, hú de jó, hogy rájöttünk, akkor most kérjük VISSZAMENŐLEG is, ki mióta is testvér? 1 év? mázlista! 10 év? az már jó suska... 20 év? Házat eladni! 30 év? Kocsit-házat-bútorokat eladni, személyi kölcsönt felvenni. 40 év fölött? Ti már annyival tartoztok a 40+ éve elmaradt tizedetek miatt, hogy adósságotok fejében lelkeket kell beszolgáltatnotok, a családotokból a szervezetbe, búcsúzzatok el tőlük, a világ számára ők is, és ti is megszüntetek létezni, mert tartoztok Jehovának!

Kábé így tudnám elképzelni...

leslie07 2020.10.27. 20:14:52

@a századik juh: Szintén pletyka, hogy elegük van a wéneknek, hogy nekik kérincsélni kell a testwérektől a pénzt, merugye nincs adományláda, azt csappantak az adományok, wéneknek kell "emlékeztetni" a testwéreket erre, ami már inkább tukmálás, de kéregetés mindenképpen."

A komcsik alatt a 60-80-as években ugyanez volt. A vének bekérték az összejövetel után a hó végén a munkajelentéseket az adománnyal együtt.
A munkajelentést egy cetli papírra írta rá mindenki. Ezt a papírt összehajtotta és abba tette bele a pénzt. A vének azután összesítették az órák számát és a pénzt,amit átadtak az utazó felvigyázónak. Aztán, hogy mi lett a pénzzel azt senki sem tudja. A pénzösszeget a hírnök számához rendelték hozzáírni a munkajelentéssel együtt. Pontosan lehetett tudni ki mennyit adott.

leslie07 2020.10.27. 20:20:56

Akinek mindkét kezén van pecsét gyűrű,az már magasabb fokozatú kőmíves ?

leslie07 2020.10.27. 20:47:04

@a századik juh: Ehaj! Csihaj! A századik juh testvér, csak nem erre céloztál,

"8 (Olvassátok fel: Jelenések 9:1–11.) Most nézzük a negyedik okot! Korábban a Jóel által leírt sáskacsapást azért kapcsoltuk össze a prédikálómunkánkkal, mert a Jelenések könyvében van egy hasonló prófécia. A Jelenések könyvében szereplő sáskák arca olyan, mint az embereké, és „a fejükön aranykoronának látszó valami” van (Jel 9:7). Öt hónapon át kínozzák azokat az embereket – Isten ellenségeit –, „akiknek nincs a homlokukon Isten pecsétje”, vagyis körülbelül addig, amíg egy sáska él (Jel 9:4, 5). Ez a leírás valóban ráillik Jehova felkent szolgáira. Ők ugyanis gyötrelmet okoznak azoknak, akik támogatják ezt a gonosz világot, hiszen bátran hirdetik Isten ítéleteit."Őrtorony (tanulmányozásra szánt kiadás) | 2020. április

Az a röhejes , hogy ezek a Jelenések nagyszerű Csúcspontja közel javított azaz 2007-es kiadásában is benne hagyták azt az állításukat, hogy jehova tanúi sáskák módjára pontosan úgy gyötrik az embereket, mint ahogyan az igaz Lót lelkét gyötörték Szodoma lakói. Szép hasonlat nem igaz?

A könyv 144 oldalán a 11.a) kérdés feletti csillagal megjelölt apróbetűs szöveg.

Azt is írják "Akínzó sáskák" címszó alatt a 10 bekezdésben, hogy e modern kori sáskák kínt okozó kijelentései a kereszténység vezetői
ellen irányultak. Majd ezzel folytatják: " Milyen nagy kínt okozott ezeknek az öntelt személyeknek ,amikor hallották a nyilvános kijelentést ...."

Szerintem is nagy kínt szenvedhettek el a fájdalomtól a hasizmokban,
a röhögéstől, amikor elolvasták a modernkori sáskasztorit.

leslie07 2020.10.27. 20:53:17

@Igazság Kereső: "Mellesleg nekem nem nehéz ezt betartani. Hehehe"

Csak nem te is Rolexet viselsz?

2020.10.27. 20:56:34

@a századik juh: Kb erről beszéltem én is korábban. A járvány felgyorsítja azokat a folyamatokat,amik már évek óta jelen vannak. A növekedés leállása, majd visszafordulása, csökkenő bevételek, csalódás a tagok közt. Nyilván tavasszal felvillanyozta a Tanúkat az, hogy kitört a pandémia, úgy érezték, hogy végre, itt a küszöbön a tudjuk mi... Dehát eltelt több, mint fél év, és még mindig semmi. A szervezet pedig most kb lélegeztetőgépen van. Ha nem volna a net, meg a jévétévé, már halott lenne. És ki tudja, hogy ez az állapot meddig tart. Szerintem ez a vallás már sose lesz olyan, mint volt. De nem is baj.

a századik juh 2020.10.27. 22:57:41

@HanSolo2020: Nos, én ugye nem értek egyet az elnewezéssel, dehát szaxszó:

Ez egy tipikus "hitehagyottaknak" kedwező idő.

Ha valaki antitanúként kívánna ténykedni, sohase lesz talán jobb alkalma erre.

Jehova Tanúi célja a szervezethez vonzani az érdeklődőket, ennélfogva egy antitanú célja "visszaszívni" a szervezettől a "testwéreket", és rámutatni a szerwezet "titkaira" az érdeklődőknek.

Mint láthatjátok, 2-3 darab átgondolt watchtower-idézettel meg lehet ezt tenni.

Márpedig watchtower-idézeteket nem a hitehagyottak idéznek, hanem a tanúk...

Azaz összevetni a watchtower-idézeteket, az nem hitehagyás.

Ellenben aki nem veti össze őket, aki nem vizsgálja meg őket, az igen, mert bibliai parancs van még az ihletett dolgok megvizsgálására is.

Tehát ha a Szent Szellem egy erő, akkor majd megvédi a tanúkat a személy-Szent Szellemtől, ne féltsük őket hitük szerint, sőt, örülnek is, ha megpróbáltatnak, nemdebár?

De ha a Szent Szellem személy, akkor kikacagja a watchtower írásait, és megmutatja, mi is az a "tewékeny erő" az akkumulátorban,

a legkacifántosabb helyzetben is,

úgy, ahogy az meg van írva, és ahogy azt tanúként valahogy sohasem tapasztaltad...

:)

Akik hiába győzködték az embereket a watchtowerinc tanairól, valahogy sosem sikerült, pedig magát ezalatt 1000szer is meggyőzte,

az próbálja ki, milyen egyszerű egy hithű tanút megingatni a "sziklaszilárd" hitében és "tűpontos" ismeretében... :)

Igazság Kereső 2020.10.28. 00:09:16

@a századik juh:

Megingatni nagyon egyszerű, ám a szemeit felnyitni már annál nehezebb!

Meg sem tudom számolni már, hogy hányszor próbáltam gondolkodásra ösztökélni őket, de számtalanszor falakba ütköztem.

De lehet, hogy a "vírus" már a "rendszerben" és dolgozik, ki tudja... :)

leslie07 2020.10.28. 06:57:55

@Igazság Kereső:
Meg sem tudom számolni már, hogy hányszor próbáltam gondolkodásra ösztökélni őket, de számtalanszor falakba ütköztem."

Ez azt jelenti, hogy a gyülekezetedben senki sem hagyta el a szervezetet?
sem előtted sem azóta?

a századik juh 2020.10.28. 07:52:59

@Igazság Kereső: "Megingatni nagyon egyszerű, ám a szemeit felnyitni már annál nehezebb!"

Az már nem a Te dolgod. :)

Érdekes, hogy a szervezet számára a szervezetet el nem hagyó, de egyre "nyitottabb szemű" testvérek az igazán kockázatosak.

2020.10.28. 08:44:21

@a századik juh: Ezért is akarják őket minél előbb kipaterolni, hogy ne tudjanak más adománytermelőt is magukkal vinni...

2020.10.28. 08:50:47

@Igazság Kereső: Ez így van! A covidra is igaz. Az is dolgozik a rendszerünkben.

a századik juh 2020.10.28. 09:04:48

@HanSolo2020: Emléketek még, hogy a wezetőtestület erre a járványra várt?

De miért is?

Hát lett 120 000 eladó királyságtermük!

Amelyek eladása egyébként igen nagy költségekkel jár, nem-e tudnátok támogatni, elvégre Ti használtátok...

leslie07 2020.10.28. 11:09:48

@HanSolo2020: Egy kis pletyka: Az artemiszőrtornya-sátánjehovája szervezet
mindenki mást gyülő és elpusztítani akaró magatartását valahol a szenuszi szövettséghez való kapcsolatában kell keresni. Állítólag s szervezet központjában tartózkodik egy titokzatos arab tag,akiről hivatalosan eddig nem sok infó szivárgott ki. Ennek a szektának a tagjai harcoltak Olaszország ellen az első világháborúban, azzal a céllal, hogy elpusztítsák vatikánt. Ennek a szektának a tagjai távolították el az útból Kadhafit, és uralják a mai Líbia 2/3-át. Ez a szekta felelős az Arab tavasz kirobbantásáért valamint a muszlim menekültek Európába szállításáért.
Az első világháborúban és ma is Törökország támogatását élvezték.

Igazság Kereső 2020.10.28. 17:13:32

@leslie07:
"Ez azt jelenti, hogy a gyülekezetedben senki sem hagyta el a szervezetet?
sem előtted sem azóta?"

De igen, mentek el.

Sőt inkább többen mentek el, mint jöttek!

Igazság Kereső 2020.10.28. 17:16:48

@HanSolo2020:

"Ezért is akarják őket minél előbb kipaterolni, hogy ne tudjanak más adománytermelőt is magukkal vinni..."

Nagyon igaz!

"Ez így van! A covidra is igaz. Az is dolgozik a rendszerünkben."

Szint úgy! :D

2020.10.28. 21:50:24

@Igazság Kereső: Ez azokra a gyülikre is igaz, ahol én fordultam meg. A fogyás volt jellemző, szinte minden családot érintett a "szerető elrendezés". A vén családokat is. Akik megkeresztelkedtek, azok főleg a Tanúk gyerekei. Akik pedig benn vannak aktív tagok, azok átlagéletkora is 50-70 körül. Tehát az a korosztály,akik a kilencvenes években lettek Tanúk vagy korábban. Szóval gyakorlatilag azt látni, hogy kis hazánkban 20 éve alig jönnek új tagok, most a járvány miatt pedig gondolom még annyira se. Ha a 60-as,70-es,80-as években jött generáció kihal, további drasztikus létszámcsökkenés várható. És szerintem ez nemcsak a magyar gyülikre igaz.

leslie07 2020.10.29. 05:10:41

@Igazság Kereső: Na látod, lehet, hogy a te példád is hozzájárult ahhoz,
hogy elgondolkodjanak. Az Úr is hozzá tette a maga részét , hogy kiszabadítsa onnan őket. Ha nem is tudja a szentszellem azonnal megigazítani és megszentelni azokat a tanúkat,akik eltávoznak a szervezetből,de legalább első lépésben kiszabadítja őket onnan.
Ha kikerül a démonok szelleme irányítása alól, és megszűnik szisztematikusan káromolni az igaz istent a Khrisztoszt és tagadni a Szentszellemet, valamint az Isten Szavát, akkor fokozatosan közelebb kerülhet a szentszellemhez. A megigazítás az hosszú folyamat is lehet.
Nem mindenkinek adatik meg a hirtelen Pálfordulat. Ellenben , ha a lélek
nem lett a gonosz martaléka, minden esély megvan arra, hogy korábbi tévhitből igaz hit legyen. Mózes is csak nyolcvan éves korában kezdett az igaz Istennel járni.

leslie07 2020.10.29. 08:19:34

The Watchtower Card - Jehovah Witnesses & Tarot Card

www.youtube.com/watch?v=PbizrR7alIs
süti beállítások módosítása