Szélsőségeségteleníthetetlenségeskedéseitekért
2017. július 04. írta: a századik juh

Szélsőségeségteleníthetetlenségeskedéseitekért

Csodálatosfantasztikus vidámvasárnap-másolatként berendezett kongresszusi termünkben mindig történnek érdekes dolgok... ha azok a falak mesélni tudnának!

kongikep.jpg

Olyannyira jól sikerült a terem berendezése, hogy a bevezető ének Lóry B. (Mel B. tesója) vakerja volt Döglégy albumáról, és első előadóként Németh Sándor toppant a pódiumra...

 

nemeths.jpg

 

Miután tisztázták a félreértést, és megbeszélték, hogy gyakorlatilag a Watchtower ugyanúgy lenyúlja a 10%-ot a tagjaitól, mint a Hit gyülekezete, sőt, még rabszolgamunkára is invitálja őket -amin Németh úr sokáig gondolkodott, és elismeréssel csettintett a nyelvével- helyreállt minden a normális kerékvágásba.

vvkamera.jpg

Mivel mostmár jól képzett kameramanok tömkelege áll rendelkezésre, nem nehéz olyat találni, aki egyedivé szeretné tenni a munkáját, enyhe kilengésekkel, például.

 

Természetesen

egy jól képzett, szervezethű kameraman nem marad le az eseményekről, észleli, ha tripla tiszteletre méltó személyek lépnek a pódiumra, és átlátja a terepet.

 

Például ha egy tripla tiszteletre méltó személy lép a színpadra, akit elkísért a tripla tiszteletre méltó családja nagy része is a próbára ráadásul, és a kameraman meghallja, hogy a wénasszony arra biztatja az unokát, hogy küldjön puszit a pódiumon oktató papának,

nanáhogy odafordítja a kamerát, naná, hogy ráközelít,

 

így 16 tv-n és kivetítőn lehet látni egyszerre, hogy milyen engedelmes a pici,

küldi a puszit a papának...

 

babapuszi.jpg

 

aki elsápad,

majd a program vázlatára hivatkozva odamegy a puszit küldőhöz, és a pusziküldésre buzdító mamához, és hozzálát, hogy rövidlátó pereputtyainak éleslátást próbáljon adni:

-Jezabell!* (A neveket megváltoztattuk!)

 

Milyen mocskos bálványimádó szokásra tanítod már megint ezt a kisgyermeket?

-Nade papus! Mit tettem már megint?

-Miért buzdítottad a kicsit, hogy dobjon nekem csókot?

 

-Hát mert az olyan édes dolog, és látod, megértette a kis ügyes...

-Ez bálványimádó szokás, meg ne lássam mégegyszer!

 

-Nade...

-Majd program után megbeszéljük, ismétlem, meg ne lássak ilyet mégegyszer!

 

wow3d_1.gif

 

 

Mi történhetett, ami miatt a hallótávolságon belüli vének is úgy elkezdték vakarni a fejüket, hogy a kongresszusi teremben egyből be kellett indítani a klímát?

.

.

 

Semmi, csak ez történik, ha a szeretetet és az irgalmat Éleslátással keverjük, és hatalomittas wénekre bízzák a hatalomittas Wezetők a Watchtowertápot.

 

csokot_dob_russia.jpg

 

 

(Szinte mindennapos dolog ez ilyen nagymenő Wének között, nem győzöd kapkodni a fejed, hogy az

új világosság új világosságának új világossága milyen új világosság szerinti új világosságban újvilágítja be a sötétséget,

amit "feddhetetlenség"-nek neveznek egyesek:)

 

Járjunk feddhetetlenségben! 

    • Megtagadta volna Istent, és bálványimádó lett volna, ha a szíve titokban elcsábul, hogy az égitesteket, például a holdat imádja, és ha ’keze csókra emelkedik a szájához’,

      vagyis ha egy bálványimádó szokás részeként

      csókot dob

      (5Móz 4:15, 19).

    • w10 11/15 28–32. o. - Őrtorony – 2010

 

 

 

 

 

bababemutat.jpg

Így reagált a vének szeretetteljes meghívására a másfeledik generációs ifj-ifj  Paraszt Futó unoka, miszerint holnap 19 órára meg kell jelennie a kisteremben az ellene hitehagyás miatt összehívott bírói bizottság előtt,  mivel csókot dobott a papájának, és azt nem bánta meg...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3112635295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása