Gyermeknapi szúnyogszűrés a kisteremben
2019. május 28. írta: a századik juh

Gyermeknapi szúnyogszűrés a kisteremben

 lett66.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr114736005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Kereső 2019.05.28. 23:42:46

"Ne ajándékozz,ne kérj s ne adj kölcsön." Nálunk például a vén azt mondta egyszer egy nyilvánoson, hogy inkább ne adjunk kölcsön, mert megharagszunk egymásra, ha vissza kell adni. Ezért, hogy megmaradjon a jó kapcsolat, inkább se ne adjunk,se ne kérjünk. (Hagyjuk éhen dögleni a testvérünket, holott segíthetünk volna rajta.) Jézus azt mondta: "Aki kér tőled annak adj, és ne tagadd meg tőle kamatmentesen."

Persze, amit a fentebb említett vén előadott,nem magától mondta, egy helyi szükségletek alkalmával egy Őrtorony cikket dolgozott fel.

Se baj, többet tudsz a ládába dobni! Mindíg innen fúj a szél...

a századik juh 2019.05.29. 05:28:53

@Igazság Kereső:

"inkább ne adjunk kölcsön, mert megharagszunk egymásra, ha vissza kell adni. Ezért, hogy megmaradjon a jó kapcsolat, inkább se ne adjunk,se ne kérjünk."

Superwén...

Valószínűfeltételezhetőenlehetséges, hogy szeretni sem kell akkor a testvéreket, mert mi van, ha Ők nem kedvelnek viszont?

Pedig biztosan tudja Superwén is azt a szemléltetést, miszerint a tenyérbesimuló gyönyörűen lekoptatott kavicsok is sziklaként kezdték, aztán sok szikla koptatta a sziklát, és így lett belőle kavics.

Nálunk azt tanították, hogy ne vigyünk erszényt magunkkal a szolgálatba, azaz pénz nélkül menjünk, mert sok ember anyagi segítséget kér tőlünk a szolgálatba, és így nem hazudunk, hogy nincs nálunk pénz, sőt, még bibliai alapot is tudunk rá mutatni.

Pedig emlékezhetünk, Jézus Urunk még erszény nélkül is tudta pénzzel támogatni azt, aki rászorult.

Nadehát épp az ilyen fantasztikus, a Biblia betűin kívül a szellemiséget is visszaadó Superwéni tanácsok vezettek el oda, hogy 2019-ben probléma lehet abból, ha a gyermeket felültetjük a körhintára gyermeknapon.

a századik juh 2019.05.29. 05:32:28

@Igazság Kereső: "Se baj, többet tudsz a ládába dobni! Mindíg innen fúj a szél..."

:)

Érdekes belegondolni, hogyha 12 apostol közül 1 folyamatosan lopta a perselyből a pénzt, akkor vajon kb. 600 000 wén közül mennyinek fűződik érdeke az adományokhoz, amit Ők kezelnek?

Ha ide is érvényesek az arányok, akkor az cirka 50 000 wén...
süti beállítások módosítása