Milyen szélsőséges tanítások??? Egy példát mutass csak...
2020. november 02. írta: a századik juh

Milyen szélsőséges tanítások??? Egy példát mutass csak...

jezus_urszonda.jpg

-Hát tisztára kiborultam, méghogy a watchtowerinc szélsőséges... ugyanmár, Századik!

Nem tudsz Te nekem egy szélsőséges tanítást se mutatni semelyik kiadványunkból, ez csak a hatóságok kekeckedése Jehova népével, alaptalanul!

-Okéoké, wálassz egyet: Őrtorony, Ébredjetek, Éwkönyw...

-Éwkönyw!

-Okéoké, wálassz egy éwszámot!

-1992-ben keresztelkedtem, legyen 1992! De miért?

-Azt mondtad, nem tudok Neked semmi szélsőségeset mutatni semelyik kiadwányunkból, ezért most egy általad wéletlenszerűen wálasztott kiadwányból fogom ezt megtenni, az 1992-es éwkönywből, wili?

-Pfff... esélytelen! A watchtowerinc nem szélsőséges!

-Tényleg? Walóban? Úgy gondolod? 

 

 

Szent jelképet szeretnél elpusztítani? Nyugodtan, hisz a watchtower-kiadványok idézgetésével még a bíróságot is meg lehet győzni, és csak 20 dollárra büntetnek  majd, miután ejtették a vádakat!

 samuel_herd_rolex_mr_t.jpg

"Egy alkalommal

baltával a kezében

vonult Malo falu központjába

és kivágta annak hatalmas keresztjét, majd a földön végigvonszolva bedobta a tengerbe.

Senki sem mert kezet emelni rá. Cselekedetéért azonban nemcsak a bíróságon kellett felelnie, hanem — mivel ledöntötte szent szimbólumukat — a vallási vezetők azt is megjósolták, hogy Johnt nyolc napon belül agyonütik.

Nyolc nap múlva John még mindig életben volt. Ez fordulópont volt a juhszerű egyének számára. Futótűzként terjedt el ennek a híre, és amikor John megjelent a bíróságon, nemcsak a helyi bíróság telt meg zsúfolásig, hanem Temotu tartomány fővárosa, egész Lata Station is nyüzsgött az emberektől.

A légy zümmögését is hallani lehetett a tárgyalóteremben, amikor John felállt, hogy előadja védekezését.

A tömeg lelkiismeretéhez szólt, amikor részletesen beszámolt a kereszt eredetéről, a kereszténység képmutatásáról és arról, hogy

a papság hogyan tartotta

őt

és népét szellemi értelemben

a sötét középkorban.

 

Ítélethozatalakor a bíró ezt mondta:

„A vádakat elejtettük.

Önnek azonban 20 dollár bírságot kell fizetni magántulajdon tönkretételéért.”

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3116269222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Kereső 2020.11.02. 17:29:27

Hmm.... Nem is tudom...

Legtöbbször azt érzem, hogy ezek a történetek egyáltalán meg sem történtek, vagy ha mégis, akkor sem pont az elmondottak szerint.

Mondjuk úgy, csöppet ki lettek, érzésem szerint színezve!

A daru esetében azt hihetnénk, hogy Jehova pluszban szent szellelmel betelt darut készített, mely többlet súlyokat emelt meg!

Cehh....

No komment!

Persze.... a hit hegyeket mozgat meg! :D

keresemazutam 2020.11.02. 20:04:20

"Hányj fittyet a munkaügyi előírásokra, és emelj 5 tonnás súlyokat 1,5 tonna teherbírású daruval!"

Nem a daru teherbírása 1,5t hanem az emelőé, amivel egyszerre nem az 5 tonna emeléséről van szó!

Egy kisteherautó emelőjének fel kell tudni emelni egy 3,5 tonnás teherautó minimum egyik oldalát abban az esetben is, ha nem egyenletes a terhelése, ráadásul a feltüntetett adatok jókora biztonsággal vannak számolva. ha az 5 t. "merevítőt" az egyik végén emelik a ráeső súly feleződik, amennyiben az alátámasztás a másik végén nem pont a legvégén van tovább csökken. így már simán logikus, hogy belefér a biztonsági tartalékokba, tehát az alábbi állítás téves!

"Ha jobban meggondoljuk, amit a testvérek és a testvérnők tettek, az ellenkezik a logikával"

A munkavédelmi előírásokkal viszont már valóban ellenkezik, legalábbis európai viszonylatokban, de itt sincs építkezés ennélkűl...

leslie07 2020.11.03. 04:52:57

Íme egy a szélsőséges, gyűlöletkeltő kijelentések közül:

11 A kínzás öt hónapig tart. Vajon ez viszonylag rövid idő? A valódi sáskák szemszögéből nézve nem! E rovarok életideje általában öt hónap. Tehát a modern kori sáskák mindaddig, amíg élnek, állandóan gyötrik Isten ellenségeit. Azonkívül a kínzás oly heves, hogy az emberek szeretnének meghalni. Igaz, nincs feljegyzésünk arról, hogy azok közül, akiket a sáskák megcsíptek, bárki is ténylegesen megpróbálta volna megölni magát. De ez a kifejezés segít magunk elé képzelni a kínzás hevességét, mely olyan, mintha valakit elszántan támadnának a skorpiók. Ez hasonló ahhoz a szenvedéshez, melyet Jeremiás előre látott, s mely a hűtlen izraelitákra várt, akiket a babilóniai hódítók szétszórtak, és akiknek a halál jobb lett volna az életnél (Jeremiás 8:3; lásd még: Prédikátor 4:2, 3).

12. Miért engedik meg a sáskáknak, hogy szellemi értelemben ugyan kínozzák a kereszténység vallási vezetőit, de ne öljék meg őket?

12 Miért engedik meg a sáskáknak, hogy szellemi értelemben ugyan kínozzák ezeket a személyeket, de ne öljék meg őket? Ez egy kezdeti jaj a kereszténység hazugságainak és hiányosságainak a leleplezésében, de csak később, az Úr napjának előrehaladtával kerül majd teljesen napvilágra a kereszténység halálhoz hasonló szellemi állapota. A második jaj idején az emberek harmadrészét megölik (Jelenések 1:10; 9:12, 18; 11:14).
A Jelenések nagyszerű csúcspontja közel! 145. o.

Ez azért is figyelemreméltó kijelentés, mivel a nem jehova tanúk,azaz a kereszténységnek jehova tanúi általi évtizedeken átívelő szisztematikus,
előre megtervezett leki gyötrését irányozza elő.

El is magyarázzák az ördögpapok, hogy pontosan úgy kell jehova tanúinak
gyötörni a nem tanúk lekét, amint az igaz Lót lelkét gyötörték Szodoma lakói. Ezzel az ördögpapok a megtéveszett tanúk tevékenységét Szodoma
lakói tevékenységével azonosítják.

Ezt írják a 11. bekezdés alatti csillaggal megjelölt magyarázatban:

" Az itt használt görög szó a ' ba-sza- -ní ' zó szótőből ered,amelyet olykor a fizikai kínzás kifejezésére használnak, de használható az elmebeli kínzás
leírására is. Például a 2.Péter 2:8-ban azt olvassuk, hogy Lót "kínozta igazságos lelkét "azon gonoszságok miatt ,amit Szodomában látott."

Lefordítva ez azt jelenti, hogy a jehova tanúi által bejelentett üzenetek
a kereszténység irányába azt a célt szolgálják, hogy azokat elmebeli kínzásoknak vessék alá,ami bizony bűncselekmény.
gyötréséről van szó.

Igazság Kereső 2020.11.03. 17:30:54

@leslie07:

Szerintem többségében a Szervezet nem gyötör senkit, azért mert nem is tudja megtenni!

Az emberek 99%-a lesz.....ja őket, a vallási vezetők normálisabbjai, akik józanul gondolkodnak, át látják a dolgokat és nem féltik paranoiásan a hatalmukat, ők ügyet sem vetnek a Tanúkra!

Kiket gyötörnek?!

Pontosabban, kik élik azt meg gyötrelemént?!

A Szervezhet valóban efféle lelki gyötrelmet okoz a nagy többségnek?!

Ebben nem vagyok biztos!

leslie07 2020.11.03. 22:13:13

Szerintem többségében a Szervezet nem gyötör senkit, azért mert nem is tudja megtenni!"

Ebben tökéletesen igazad van. Nem is a keresztények panaszkodnak , hogy
jehova tanúi gyötrik őket, hanem maguk jehova papjai dicsekszenek ezzel
a könyv tartalma szerint.

Ellenben az viszont tagadhatatlan, hogy a szervezet a saját tagjainak a lelkén erőszakot kell, hogy vegyen , hogy elfogadtassa velük azt az ellentmondást, amit a Szentírás tanítása és a szervezet tanítása között
nyilvánvaló.

Mondhatnánk tehát, hogy a szervezet a tanításával nem a kívülállóknak
okoz lelki traumát-amint azt nagyképűen kijelentik - hanem a saját tagjainak, akiket a Szentírás egyértelmű tanításával fordítanak szembe ,
elvárva tőlük, hogy az egyszülött Istent megtagadva az Abüsz angyalát
Abaddont tekintsék szabadítójuknak.A Segítő Szentszellem személyének
a tagadása valamint az ember lelkének tagadása és az erről szóló tanúskodás bizony a tanúk lelkére van káros hatással nem a kívülállók
lelkére.
süti beállítások módosítása